Támogasd a Millát!

Támogasd a Millát!

A Millát továbbra is csak veletek együtt tarthatjuk mozgásban, csak így működik. Csak rátok számíthatunk! Kérjük, ha van rá lehetőségetek utaljátok át egy-két órányi munkabéreteket támogatásként, persze ha nagyobb összeg jön, azt különösen köszönjük!

Köszönettel:

a Milla szervezői

Millamédia Nonprofit Kft. (CIB Bank)
HUF: 10700244-67439111-51100005
HUF IBAN: HU85 1070 0244 6743 9111 5110 0005
EUR: 10700244-67439111-50000005
EUR IBAN: HU43 1070 0244 6743 9111 5000 0005
USD: 10700244-67439111-50100002
USD IBAN: HU22 1070 0244 6743 9111 5010 0002

Egymillióan a magyar sajtószabadságért a Facebook-on

Javított kiadás

2012.04.25. 14:17 uj_szerzodes

A Klubrádió helyett nyertesnek nyilvánított pályázat hozzáférhető részeit elolvasva hirtelen rájöttünk, hogy miért nem sikerült a Millának megértetnie a kormánnyal és a Médiahatósággal, hogy mi a bajunk a médiatörvénnyel. Minden bizonnyal nem fogalmaztuk meg elég jól az észrevételeinket. Talán olyan nyelvet használtunk, amit a Médiahatóság nem ért. A pályázatból kiderült, milyen nyelvet ért és díjaz a Hatóság, így most kísérletet teszünk arra, hogy ezen a nyelven is elmondjuk a médiaszabályozást érintő kritikánkat. 

Tisztelt Hatósság!!!

Namármost, a médiatörvényt mink elolvastuk. Meg aztán látjuk is. ugye, hogy az hogyan. de nem is ez a lényeg, mer sokan meg mondták, külföldről is. először is azt, hogy ez így nem EUcompatibilís. de mpost nem ezért szólnánk, hanem mert a mi célunk hazánk, és az kultúránk (véráztatta) felvitrágoztatása. Meg aztán tiszta jószéndékbó is, szokott az ember szólni. Szóval, együttműködésben mindenféle igazi szakemberekkel, kis és nagy DR okkal, azt találtuk, hogy a cenzúra az persze nincs, de mégis van. iganis, minden szórakoztató, fiatalos, lendületes próbálkozás ellenére is, emberek sírnak, hogy van. Újságírók!!! persze figyelve kll lenni rájuk is, hiszenaztán nem átallnak rossz (!) hírünket kelteni a világban.

de! tesszük fel a kérdést? nem-e a sok szennyi, amely vöröiszapként öntötte el lángáztatta kis hazánk ormait, jele azokak a kétségtelenül orvosolásra váró gyermekbetegségeknek, amellyekkel minden haza sorsáért őszintén aggódó (az aggodalom a helyes szó!) politikusnak bátran, az aggodó polgárok úlyjongó  tömegével kart karba öltve szembe kell néznie?! mire is vélhenénk, a retusálást, melyet kiretusálni nem lehet, mire vélljük a  az arccal  rossz irányba néző kamerát, az előléptetet, amjd  ki nem rúgot hírhamisító esetét? Vajh elég-e, ha felhasználva személyes és meglévő üzleti kapcsolatainkat, mielőbb hosszú távú együttműködést kívánunk kötni a szakterületen kiemelten jelenlévő társaságokkal és intézményekkel? Együttműködésre törekszünk a szakághoz kapcsolódó állami intézményekkel is, és természetesen a Fővárosi Önkormányzattal is, de ki tudhassa vajn, mindez sikerre viszi-e a terünket? Melly terveink szerint a fenti megállapodások megteremthetik az a bizalmi légkört, amelyek alapján a hirdetők is bizalommal fordulnak friss médiarendszerűnk felé. Lassan, de biztosan emelkedő bevételekkel számolunk, de ehhez hiába terveztünk egy profi, korrekt hirdetésszervezést, rugalmas, piacbarát árakkal, ha folyton alkalmnat adunk ellenbségeinkek arra, hogy apróbb hiáinkat kihasznáélva állandóan a tyúkszemünkre lépve sározzanak be az ország és a világ nagyközönsége előtt?

Nos, egy éves kritikai erőfeszítésünk néhány keresetlen szóban összefoglalva ennyi lenne, reméljük mostmár mindenki érti a fényes tekin tetű Hattóság köreiben is.

 

Maradunk tisztlettel

 

Mila

(az ízléses erotikus képet az illusztárció végett, meg a résgi szép napokra sok tekintettel mellékeltük levelünkhöz!)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtetszikarendszer.blog.hu/api/trackback/id/tr784472771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jasarkad 2012.04.26. 09:17:07

Ami kimaratt! a ilusztárcio kelemetlen asziociákho képez nemzettifülkefalkaforadalmárelenes hangulatérzelmiséget. A kép trágya ara utal, hodj fijatalságunk rapszolgasorba szegödöt, hátérben, őket rapszilyon tarto, népnemzeti viseletbe őtözöt fogmgekel! Aminem is igaz! Ez összitya életérzetü elkötelezet nemzetimagyarfülkeszbaccságharcos tesvérek nemzetiöszefogásjelképző akcoja, amivel a zelmultnyócév bolsilibsi fertömocsárba keveredet, nemzeti megujulás alapképzö fiatalság hejes akolba terelését hivatot szógálni.......
süti beállítások módosítása